Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostanda salatalık görmek

Rüyada bostanda salatalık görmek

Rüyada bostanda salatalık görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, ağız tadının kaçacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada bostanda salatalık gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada bostanda salatalık görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bostan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işarettir.

Rüyada ekili bostan görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının kesileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik bostan görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bostan görmek daima zinde ve genç kalacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Rüyada karpuz bostanı görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bostan sulamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bostanda biber toplamak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments