Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostan kazmak

Rüyada bostan kazmak

Rüyada bostan kazmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada bostan kazmak gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Rüyada bostan kazmak rahatın ve konforun geleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bostan görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ondan faydalanacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bostan görmek hayırlı bir karar verileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet eder.

Rüyada bostana girmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Rüyada bostan yemek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bostan patlıcanı görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Rüyada ekili bostan görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada karpuz bostanı görmek hem verimi yükselteceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments