Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostan sulamak

Rüyada bostan sulamak

Rüyada bostan sulamak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada bostan sulamak gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Rüyada bostan sulamak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bostan çapalamak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karpuz bostanı görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik bostan görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada bostan toplamak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bostan ekmek görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekili bostan görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bostan patlıcanı görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments