Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates bostanı görmek

Rüyada domates bostanı görmek

Rüyada domates bostanı görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, onların önüne geçeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada domates bostanı gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Rüyada domates bostanı görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz bostanı görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine inanılır.

Rüyada bostandan sebze toplamak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, elindekileri de yitireceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan bostanı görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bostan sulamak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bostan çapalamak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Rüyada bahçe bostan görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bostan görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments