Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kara yılan görmek

Rüyada yatakta kara yılan görmek

Rüyada yatakta kara yılan görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yatakta kara yılan gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada yatakta kara yılan görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta kara kedi görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, işinde çok ilerleyeceğine, sıhhat ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta kara böcek görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kendi bildiğini okuyacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kara yılanı görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulmaktadır.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kara yılan görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Rüyada suda kara yılan görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalettir.

Rüyada küçük kara yılan görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments