Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kara yılan görmek

Rüyada küçük kara yılan görmek

Rüyada küçük kara yılan görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, şansının hep açık olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada küçük kara yılan gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Rüyada küçük kara yılan görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, dünya malının çoğalacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada küçük kara sinekler görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kara kedi görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Rüyada küçük kara köpek görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada küçük kara sinek görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara yılan görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara yılanı görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kara yılan tutmak üzüntülerin günden güne artacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments