Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılanı görmek

Rüyada kara yılanı görmek

Rüyada kara yılanı görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, onların kıymetini bileceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yılanı gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Rüyada kara yılandan kaçmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılanı öldürmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kara yılan görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman kara yılan görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kara yılan görmek dertlerin sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölü kara yılan görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments