Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odasında su görmek

Rüyada yatak odasında su görmek

Rüyada yatak odasında su görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak odasında su gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Rüyada yatak odasını su basmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yatak odasında su görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak odasında solucan görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yatak odası almak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eski yatak odası görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada yatak odası kapısı görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak odasında örümcek ağı görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments