Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak dolabı görmek

Rüyada yatak dolabı görmek

Rüyada yatak dolabı görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçların hafifleyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Rüyada yatak dolabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada yatak dolabı görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü dolap görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada dolap devirmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, cebinin para göreceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada dolap süsü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet eder.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada dolapta karpuz görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada dolaplar görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments