Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap dolusu elbise görmek

Rüyada dolap dolusu elbise görmek

Rüyada dolap dolusu elbise görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolap dolusu elbise gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kendinden emin adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek herhangi zarara uğramayacağına, zevki sefa içinde olacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada dolap dolusu et görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalet eder.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük bir rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalettir.

Rüyada dolapta elbise görmek hastalıklara şifa bulunacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada elbise dolu dolap görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments