Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap devirmek

Rüyada dolap devirmek

Rüyada dolap devirmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, saygın biri olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine delalettir.

Rüyada dolap devirmek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Rüyada dolap devirmek itibarının ve makamının artacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Rüyada yemek devirmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Rüyada ağaç devirmek işlerinin yoluna gireceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kamyon devirmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada sofrayı devirmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çaydanlığı devirmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada traktör devirmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çaydanlık devirmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments