Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap süsü görmek

Rüyada dolap süsü görmek

Rüyada dolap süsü görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada dolap süsü gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Rüyada dolap süsü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada süs fil görmek rahat yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada turuncu süs balığı görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek iyi zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada ev süs eşyası görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatlarını bozulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada süs balık görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz süs köpeği görmek tartışmalı bir işe girileceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalettir.

Rüyada süs balığı yemek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments