Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaplar görmek

Rüyada dolaplar görmek

Rüyada dolaplar görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına inanılır.

Rüyada dolaplar gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada dolaba girmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabına saklanmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon dolabı görmek hak yolundan ayrılmayacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde dolap görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada dolapta kıyafet görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, mutlu olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolaba balık koymak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments