Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağında kedi görmek

Rüyada yatağında kedi görmek

Rüyada yatağında kedi görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada yatağında kedi gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yatağın içinde kedi görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta kara kedi görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada yatakta kedi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağında kedi görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında kedi görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak altında kedi görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yatak odasında kedi görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada salonda yatak görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, bol dua edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments