Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın içinde kedi görmek

Rüyada yatağın içinde kedi görmek

Rüyada yatağın içinde kedi görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yepyeni biri haline geleceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın içinde kedi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada yatağın içinde kedi görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada yatak odasında kedi görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada yatak altında kedi görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, evlatlarından hayır bulacağına işarettir.

Rüyada yatağın altında kedi görmek kazancının da azalacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yatakta kara kedi görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yatağında kedi görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta kedi görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aşama kaydedeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağın içinde karınca görmek sevinç ve mutluluğa, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments