Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odasında kedi görmek

Rüyada yatak odasında kedi görmek

Rüyada yatak odasında kedi görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak odasında kedi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yatak odasında kedi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak odası almak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada yatak odasinda yilan görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada yatak odası aldığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada yatak odasında güvercin görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yatak odası satın almak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, geri plana düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak odasının dağınık olduğunu görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yatak odası görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments