Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salonda yatak görmek

Rüyada salonda yatak görmek

Rüyada salonda yatak görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada salonda yatak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada salonda yatak görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada masaj salonu görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, borçların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı spor salonu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada spor salonuna gitmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahkeme salonunda olmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada tiyatro salonu görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, kazanç kapılarının açılacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada yemek salonu görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilardo salonu görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bol nimete kavuşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments