Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak altında kedi görmek

Rüyada yatak altında kedi görmek

Rüyada yatak altında kedi görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak altında kedi gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada yatağın altında kedi görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak altında kedi görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta kedi görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatakta kara kedi görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, malının ve parasının çoğalacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada yatağın içinde kedi görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak odasında kedi görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada yatağında kedi görmek böylece kendine güveneceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yatak altında para görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments