Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kedi görmek

Rüyada yatakta kedi görmek

Rüyada yatakta kedi görmek rahat edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada yatakta kedi gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada yatak altında kedi görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, makamının yükseleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altında kedi görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada yatağın içinde kedi görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta kara kedi görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yatak odasında kedi görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta kedi görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, helal ekmek yeneceğine delalettir.

Rüyada yatağında kedi görmek kazancın artmasına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta kan görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, güzelleşeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments