Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağına kaka yapmak

Rüyada yatağına kaka yapmak

Rüyada yatağına kaka yapmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, herkesten ileriye gideceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada yatağına kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada yatağına kaka yapmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüküne ortak olacağına inanılır.

Rüyada yatağa kaka yapmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta kaka yapmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yatakta kaka görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa kaka yaptığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak yanlış kişilere denk geleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada kaka çiş yapmak ev taşımaya, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sözünde duracağına yorulur.

Rüyada toprağa kaka yapmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments