Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa kaka yapmak

Rüyada toprağa kaka yapmak

Rüyada toprağa kaka yapmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, hayatının iyileşeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada toprağa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada toprağa kaka yapmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete kakasını yapmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine kaka yapmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya kaka yapmak kişinin fena halde yanılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete kaka yapmak maddi olarak çok rahat olunacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta kaka yapmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada yatağına kaka yapmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada yerlere kaka yapmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments