Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kaka görmek

Rüyada yatakta kaka görmek

Rüyada yatakta kaka görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta kaka gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yatağa kaka yapmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yatakta kaka yapmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada yatağına kaka yapmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yatakta kaka görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa kaka yaptığını görmek sorunlu bir döneme girileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaka görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işarettir.

Rüyada insan kakası temizlemek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka ellemek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments