Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kaka yapmak

Rüyada yatakta kaka yapmak

Rüyada yatakta kaka yapmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yatakta kaka yapmak gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada yatakta kaka yapmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada yatağına kaka yapmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yatağa kaka yapmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada yatağa kaka yaptığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yatakta kaka görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta kaka yapmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada etrafa kaka yapmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının yanında kaka yapmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments