Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa kaka yapmak

Rüyada yatağa kaka yapmak

Rüyada yatağa kaka yapmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayatın pahalılaşmasına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yatağa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yatakta kaka yapmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada yatağına kaka yapmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağa kaka yapmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, şansının hep açık olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yatakta kaka görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yatağa kaka yaptığını görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka çiş yapmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak yaşamdan istediklerini alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments