Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının üstüne kaka yapmak

Rüyada halının üstüne kaka yapmak

Rüyada halının üstüne kaka yapmak hayırlı haberlere, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, neşesinin de yerine geleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kaka yapmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada halıya kaka yapmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak ağzının tadının bozulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kaka yaptığını görmek yokluk içine gireceğine, isteklerini yerine getireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada halının üstüne sıçmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments