Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evine kaka yapmak

Rüyada başkasının evine kaka yapmak

Rüyada başkasının evine kaka yapmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada evin içine kaka yapmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kaka görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada yatağına kaka yapmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Rüyada kaka yapmak ve görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kiloduna kaka yapmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, strese gireceğine, gergin olacağına yorulur.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada merdivene kaka yapmak kavgaların büyüyeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments