Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa büyük abdest yapmak

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak huzursuzlukların sona ereceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak yerinde saymayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, anne baba dualarının alınacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek canını sıkılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments