Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak yerinde saymayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak düşmanların çok üzüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdest yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdestini yapmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yeni şeyler deneneceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments