Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak atılan adımların boşa çıkacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak elinin darlaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, kazancının günden güne çok artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments