Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastıkta böcek görmek

Rüyada yastıkta böcek görmek

Rüyada yastıkta böcek görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazanç kapılarının açılacağına, onların önüne geçeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yastıkta böcek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yastık altında böcek görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastıkta böcek görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada yastık yıkamak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada ölüye yastık vermek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, elindekileri de yitireceğine alamet eder.

Rüyada yastık hediye almak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada yorgan ve yastık görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, işveren koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada kalpli yastık görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments