Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bebek yastığı görmek

Rüyada mavi bebek yastığı görmek

Rüyada mavi bebek yastığı görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, zor durumlarda kalacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hasta ise bakacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek yastığı gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk yastık görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Rüyada mavi yastık görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek yastığı görmek atılan adımların boşa çıkacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Rüyada bebek yastık görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada mavi bebek yatağı görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments