Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık altında böcek görmek

Rüyada yastık altında böcek görmek

Rüyada yastık altında böcek görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başarı için fırsatların artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık altında böcek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Rüyada yastık altında böcek görmek şifa bulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastıkta böcek görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek kafa dağıtacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada yastık altına para saklamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın bulmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık altında bıçak görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, insanlarla arasının açılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yastığının altında yılan görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments