Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yastık vermek

Rüyada ölüye yastık vermek

Rüyada ölüye yastık vermek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, birikim yapacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, zorlukların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye yastık vermek gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Rüyada ölüden yastık almak birçok kişiye yardım edeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yastık vermek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, yanlış yollardan döneceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Rüyada yün yastık dikmek helal rızka kavuşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık ve yorgan görmek ticarete atılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada uzun yastık görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz yastığı görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada çift kişilik yastık görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments