Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık yıkamak

Rüyada yastık yıkamak

Rüyada yastık yıkamak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yastık yıkamak gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak istediği herşeye sahip olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün yastık yıkamak kötü gününden de geri duracağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada yastık yıkamak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada çift yastık görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık düşürmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kazancının da azalacağına alamet eder.

Rüyada elyaf yastık görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eski yastık görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık yemek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi olarak zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments