Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık yüzü görmek

Rüyada yastık yüzü görmek

Rüyada yastık yüzü görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yastık yüzü gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yüz yastığı görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yastık yüzü görmek araba alınacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada yastık yüzü değiştirmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki yastık görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış yastık görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada yatak ve yastık görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yastık görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada kirli yastık görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments