Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yastık görmek

Rüyada iki yastık görmek

Rüyada iki yastık görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki yastık gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Rüyada pamuk yastık görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift yastık görmek büyük borçlara girmeyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık içinde para görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yastık görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık hediye etmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf yastık görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments