Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yastık görmek

Rüyada kirli yastık görmek

Rüyada kirli yastık görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli yastık gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada kirlenmiş yastık görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalet eder.

Rüyada kirli yastık görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık vermek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada duvar yastığı görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet eder.

Rüyada sırt yastığı görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yastık aldığını görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yastık taşımak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments