Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz yastığı görmek

Rüyada yüz yastığı görmek

Rüyada yüz yastığı görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, zorluklarını aşacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret eder.

Rüyada yüz yastığı gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Rüyada yastık yüzü görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulur.

Rüyada yastık yüzü değiştirmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüz yastığı görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık koymak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada yastık fırlatmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet eder.

Rüyada yastıkta yatmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada sarı yastık görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık satın almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments