Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak ve yastık görmek

Rüyada yatak ve yastık görmek

Rüyada yatak ve yastık görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, aşama göstermeyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına delalettir.

Rüyada yatak ve yastık gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bunalıma düşeceğine işarettir.

Rüyada yatak ve yastık görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet eder.

Rüyada yatak yastık görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada yastık yatak görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık ve yatak görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kucağında yastık görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments