Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kabartmak

Rüyada yastık kabartmak

Rüyada yastık kabartmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, hayatının yoluna gireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada yastık kabartmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada yastık kabartmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabarmış ekmek görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine inanılır.

Rüyada hamur kabarması görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kabarmış kek görmek sabırla hayatına devam edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Rüyada kaba et görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabarmış kek görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments