Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabarmış kek görmek

Rüyada kabarmış kek görmek

Rüyada kabarmış kek görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabarmış kek gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada kabarmış kek görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işarettir.

Rüyada çok kabarmış kek görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kulak kabartmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kabarmış duvar görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine inanılır.

Rüyada duvar kabarması görmek maneviyatının çökeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaba inşaat görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sorunların günden güne artacağına, gün yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kaba su doldurmak zararların telafi edileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada toprak kabarması görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin de rast gideceğine, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments