Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamurun kabarmasını görmek

Rüyada hamurun kabarmasını görmek

Rüyada hamurun kabarmasını görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurun kabarmasını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Rüyada kabarmış hamur görmek zenginlik içinde olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalettir.

Rüyada hamur kabarması görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada denizin kabarmasını görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada kabarmış kek görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak iyi anlaşacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabartma tozu görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments