Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaba et görmek

Rüyada kaba et görmek

Rüyada kaba et görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaba et gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada kaba et görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kaba idrar yapmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık kabartmak savurgan bir hayat yaşayacağına, yeni malların alınacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada yün kabartmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Rüyada kaba pislemek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak kabarması görmek içine fesat düşeceğine, garanti olacak makama oturacağına, zor bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments