Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kabarmış kek görmek

Rüyada çok kabarmış kek görmek

Rüyada çok kabarmış kek görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kabarmış kek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kabarmış kek görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada çok kabarmış kek görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yolunun hep açık olacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada kaba pislemek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada denizin kabarmasını görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabarmış ekmek görmek ününün çoğalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onlarla ayrı düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yün kabartmak duyguların karşılık bulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments