Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastığa tükürmek

Rüyada yastığa tükürmek

Rüyada yastığa tükürmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada yastığa tükürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada yastığa tükürmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu tükürmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada saç tükürmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin eski haline döneceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret eder.

Rüyada babaya tükürmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeği tükürmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada bir insana tükürmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments