Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız dolusu tükürmek

Rüyada ağız dolusu tükürmek

Rüyada ağız dolusu tükürmek şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu tükürmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, başarısız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağıza tükürmek onlara karşı zafer kazanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada ağız dolusu kusmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Rüyada ağız dolusu kustuğunu görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu su kusmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak istenmeyen olayların olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, tüm sorunlarının biteceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments