Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı tavuk görmek

Rüyada yaşlı tavuk görmek

Rüyada yaşlı tavuk görmek kendi bildiğini okuyacağına, rakiplerin üzüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı tavuk gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada yaşlı tavuk görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün tavuk yemek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv tavuk görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, şansının da döneceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk eti görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mezarda tavuk görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işarettir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yabani tavuk yakalamak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada tavuk sürüsü görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments