Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani tavuk yakalamak

Rüyada yabani tavuk yakalamak

Rüyada yabani tavuk yakalamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bilgilerle donanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Rüyada yabani tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yabani tavuk yakalamak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani ördek yakalamak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada yabani kaz yakalamak borçlarının artacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada yabani tavuk görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani tavşan görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işarettir.

Rüyada yabani ot görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan beslemek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yabani kedi görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments