Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk eti görmek

Rüyada tavuk eti görmek

Rüyada tavuk eti görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk eti gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tavuk eti almak tabiri caizse can bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine yorulur.

Rüyada poşette tavuk eti görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada et ve tavuk görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yeni işlere girişileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış tavuk eti yemek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işinin ehli durumuna geleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments