Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün tavuk yemek

Rüyada bütün tavuk yemek

Rüyada bütün tavuk yemek hasta olanın da iyileşeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün tavuk yemek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada bütün tavuk yemek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada bütün tavuk görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada bütün ekmek yemek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, büyük zararlar getireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün hayvanları görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, işlerin rayından çıkacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün aile görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, şifa ve moral bulacağına, beklenilen takdiri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments